Lunchroom Le Petit Pain sponsor HCL1

Bart en Gabriëlla Stokman van lunchroom Le Petit Pain aan de woonboulevard in Doetinchem zijn de nieuwe shirtsponsor van HCL dames 1. De afgelopen seizoenen sponsorden zij ook al de dames 2 van Groessen. Zij nemen dit seizoen het stokje over van Zaal Gieling. Rob en Nick Gieling zijn met hun sponsoring overgestapt naar het 1e voetbal. Zaal Gieling bedankt voor jullie jarenlange ondersteuning.

De overige bestaande sponsoren bij dames 1 zijn nog The Travel Club van Dorien den Balvert en Kinderdagverblijf Pepeloentje van Els van Kerkhoff. Het HCL-bestuur is dankzij de inzet van Edward IJland en Elcke van Onna van de sponsorcommissie van sportclub Groessen erg verheugd met het bereikte resultaat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *