14 april – opening beach handbalveld

De afgelopen tijd is er veel veranderd op het sportcomplex van Groessen. De kantine heeft nu openslaande deuren naar het nieuwe terras, het oude handbalveld heeft plaats gemaakt voor een beach-handbalveld en voor de kleinere kinderen is er een speeltuintje aangelegd.

Op zondag 14 april wordt het beach handbalveld officieel geopend.

We starten eerst om 10.30 uur met een introductieworkshop over beachhandbal in de kantine van Sportpark de Heggeakkers. Let op! Dit is voor de mensen die zich hier al voor hebben ingeschreven/opgegeven! (is nu dus gesloten).

De officiële opening van het beachveld is om 13:00 uur, dan kan echt iedereen een kijkje komen nemen! Ook het nieuwe terras en het klimtoestel worden dan dus geopend! Het zal erg leuk zijn als daar veel mensen bij zijn. Ná de officiële opening volgt een spectaculaire openingswedstrijd, zodat iedereen kan zien hoe beachhandbal er nou eigenlijk aan toe gaat en om kennis te maken met deze leuke/mooie zomerse sport!

Daarna zijn er clinics voor de jeugdleden van HCL georganiseerd, om hun in de praktijk kennis te laten maken met deze manier van handballen in het zand. Er zullen ook activiteiten plaatsvinden voor de jeugd, maar deze verklappen wij nog niet! Voor deze clinic hebben zij zich kunnen opgeven bij hun trainer/coach!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *