Marieke Roelofs en Nicole Gieling “Vrijwilliger van het jaar”

Tijdens het 60-jarig jubileumfeest op zaterdag 24 augustus jl. werd door algemeen voorzitter Jos Lukkezen de “Vrijwilliger van het jaar “ bekend gemaakt. Onderstaand zijn speech waarin de namen langzaam helder werden. In ons jubileumjaar zijn we erg blij en trots dat we jullie mogen laten weten dat we een tweetal vrijwilligers in het zonnetje gaan zetten. Wie dat zijn….raden jullie met ons mee? 

Vrijwilliger 1:

Deze vrijwilliger heeft zelf nooit bij Sportclub Groessen gesport. Wel hebben de familieleden een handbalachtergrond binnen de sportclub. De partner voetbalt bij Groessen. En bij de thuiswedstrijden komt deze vrijwilliger bijna altijd kijken….al wordt soms een deel van de tweede helft gemist omdat de thee nog te warm is!! Deze vrijwilliger probeert zelf meestal  2x in de week naar de sportschool te gaan. Naast het vrijwilligerswerk is deze vrijwilliger ook elders in de Liemers een trouwe vrijwilliger.  En ook een fanatieke Graafschap supporter. Het vrijwilligerswerk voor de sportclub kan veelal vanuit huis, via de mail geregeld worden. Heb je een gele of rode kaart ontvangen, dan krijg je wel bericht van deze vrijwilliger! Dus niet iedereen is altijd even blij met deze vrijwilliger. Maar wij als sportclub natuurlijk wel! Deze vrijwilliger int alle contributies van zowel de voetbalafdeling van Sportclub Groessen als van de handbalafdeling HCL.  

Vrijwilliger 2:

Deze vrijwilliger is speler in de handbaltak van de Sportclub Groessen sinds 1 augustus 1980! Jaren heeft deze vrijwilliger  in het eerste damesteam gespeeld en menig doelpunt vanaf de cirkel gescoord. Deze vrijwilliger woont in Groessen samen met een voetballer en samen hebben ze twee zonen die ook allebei bij Groessen voetballen. Tussentijds is deze vrijwilliger wel even gestopt met actief handbal, maar al die tijd wel actief gebleven als vrijwilliger. Met de komst van het midweek handbal is deze vrijwilliger weer begonnen met vele oude teamgenoten van destijds. Tegenwoordig handbalt onze vrijwilliger nog steeds maar nu op recreatief niveau. De ledenadministratie is wel aan deze kei van een vrijwilliger toevertrouwt….al meer dan 11 jaar zorgt deze vrijwilliger ervoor dat de ledenadministratie voor de gehele vereniging op rolletjes loopt. 

Kortom als sportclub Groessen zijn wij erg blij dat we in ons jubileumjaar TWEE vrijwilligers van het jaar bekend mogen maken. En dit zijn: Marieke Roelofs en Nicole Gieling!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *