Aan het begin van de training op donderdag 6 februari jl. kreeg Jos Lukkezen uit handen van penningmeester Koos Roelofs de gouden fluit vanwege 40 jaar fluiten van handbalwedstrijden.

De totale dames selectie alsmede de heren recreanten waren getuige van deze feestelijke uitreiking. Op de Nieuwjaarsreceptie op Heggeakkers op zondag 5 januari jl. werd Jos ook al even in het zonnetje gezet door bestuurslid Erika Robbe. Naast jaarlijks veel bonds-, beker- en oefenwedstrijden te hebben gefloten heeft Jos ook bijna 40 jaar de scheidsrechters ingedeeld op ons jaarlijkse handbaltoernooi. Jos floot ook op schoolhandbaltoernooien. Hij was ook altijd aanwezig op onze eigen v.d. Velden-toernooien.

Jos is een schoolvoorbeeld van ‘n vrijwilliger bij onze mooie club want naast het fluiten doe hij ook nog ’n paar andere kleine dingetjes voor de club zoals trainer heren recreanten, trainer/coach A-jeugd, voorzitter van Spcl. Groessen en HCL,  lid van de handbaltoernooicommissie, bezoekt hij elke maandagmorgen de maandagmorgen-ploeg (koffiedrinken!) en is hij druk met gemeente zaken. Jos Lukkezen is naast Koos Roelofs nu al de 2e scheidsrechter bij HCL/Groessen die deze mijlpaal van 40 jaar bondsscheidsrechter heeft bereikt.

Tot slot kreeg Jos nog ’n kleine versnapering aangeboden zoals hij dit zelf altijd noemt.

Jos gefeliciteerd namens iedereen.