Beste leden en natuurlijk iedereen die sportclub Groessen een warm hart toedraagt:

Het zijn bijzondere tijden waar we samen in leven. Zoals al zo vaak is gezegd en benoemd alleen samen kunnen we deze crisis te boven komen. We hebben elkaar nodig voor steun, een luisterend oor, voor hulp maar ook financieel moeten we elkaar helpen.

Juist in deze bijzondere en voor velen ook een moeilijke tijd is het extra belangrijk dat je er voor elkaar bent. Daarom vinden wij het als bestuur en sponsorcommissie van Sportclub Groessen extra belangrijk om ook nu aan onze sponsoren te denken. Begin april hebben we samen nog een mooie sponsoravond gehad bij Zaal Gieling in Groessen. Wat fijn dat we dit nog samen hebben kunnen doen.

De goederen uit onze kantine op Heggeakkers met een beperkte houdbaarheidsdatum zijn inmiddels afgegeven bij de Voedselbank.

Normaal gesproken zou nu de ontknoping van het seizoen volgen met nog enkele zeer spannende competitiewedstrijden. Gaan we promoveren en volgt een kampioensfeest of is het alsnog een teleurstellend slot. Voor veel teams kon het nog alle kanten op zowel bij de voetbal- als de handbaltak. Maar dit seizoen gaat de boeken in als eentje zonder winnaars en/of verliezers. Iets wat we nooit zullen vergeten en zeker de geschiedenisboeken in gaat.

Juist daarom een oproep aan iedereen die dit leest.
Denk aan onze sponsoren, veelal lokale ondernemers, die nu onze steun zeker kunnen gebruiken!!
Er zijn al verschillende initiatieven gestart maar als Sportclub Groessen willen wij ook via dit bericht een beroep op jullie doen. Alle beetjes helpen en kijk hoe jij/jullie kunnen ondersteunen. Koop lokaal, koop een cadeaubon, doe een beroep op je creativiteit en draag ook je steentje bij.

Natuurlijk hopen we samen dat we straks als de nieuwe competities weer van start gaan dat iedereen gezond is, zijn baan heeft behouden en er nog steeds gezonde ondernemingen zijn. Dan gaan we samen verder bouwen aan deze mooie vereniging met vele vrijwilligers en sportieve, gezellige mensen.

Voor nu wees extra lief voor elkaar en blijf vooral gezond!

Dit bericht wordt uiteraard ook ondersteund door het handbalbestuur en de sponsorcommissie van HCL.

Sportieve groeten van de sponsorcommissie en het bestuur van Sportclub Groessen