Opstart sporten jeugdhandballers bij HCL

Beste sporters, trainers en ouders/verzorgers,

Met onze handbaljeugd kan het sporten binnen de gestelde richtlijnen weer worden opgepakt. Wij vinden het er fijn dat er vrijwilligers/trainers zijn die dit nu mogelijk maken! Kinderen in de basisschoolleeftijd zullen weer 1x in de week een training hebben. De oudere handbaljeugd zal activiteiten buiten het sportpark verrichten. Alle activiteiten van de handbal zullen voor de jongere jeugd op het sportpark Immerloo in Loo plaatsvinden. De oudere jeugd hoort van de trainers waar de training start en op welke datum en tijd. Op pagina 4 van de bijlage staat de weergave van de bezetting op het sportpark. We trainen vanaf maandag 4 mei a.s. tot en met donderdag 11 juni 2020.

Voor de rest van de informatie en aanwijzingen klik hier voor de pdf-bijlage.

Veel trainingsplezier namens bestuur HCL

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *