Sponsorcontracten bij HCL zijn getekend

Op 1 en 2 oktober jl. zijn de sponsorcontracten ondertekend met de 5 nieuwe hoofdsponsoren te weten Le Petit Pain, Palm Groessen, Liemers Fietsen , kdv Pepeloentje en The Travelclub Dorien den Balvert.

Hun logo prijkt de komende 3 seizoenen op de wedstrijdtenues van alle spelende leden van HCL. Vanwege de Corona heeft de ondertekening van het contract plaatsgevonden op het bedrijf van de sponsors m.m.v. HCL-bestuurslid en tevens clubfotograaf Koos Roelofs. Onze leden zijn trots dat ze er binnenkort prachtig uitzien in de nieuwe tenues. MB Sportswear, de leverancier van deze tenues, heeft inmiddels een webshop geopend voor alle HCL-leden waar ze zelf diverse artikelen kunnen aanschaffen (zie www.hcliemers.nl).

Sponsoren bedankt namens bestuur en leden van HCL