Jaarlijkse oliebollenactie in dorpen Groessen en Loo

OLIEBOLLENACTIE IN GROESSEN

HCL (samenwerking handbal Loo en Groessen) organiseert ook dit jaar weer een oliebollenactie. Wederom worden de Groessense oliebollen en appelbeignets gebakken door Le Petit Pain! De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan HCL.

Vanwege de huidige beperkingen is de invulling alleen een beetje anders dit jaar. Omdat we goed voor elkaar en onszelf moeten zorgen, komen wij dit jaar niet bij u aan huis langs om de bestelling op te nemen en de oliebollen en/of appelbeignets te bezorgen. Maar kunt u op woensdag 30 december 2020 langsrijden in onze drive-thru op de parkeerplaats van Sportpark Heggeakkers of op het Schuttersplein in Groessen.

Vooraf bestellen kan! U kunt uw bestelling dan plaatsen door de bestelling te mailen naar: evenementen@hcliemers.nl

Vermeld er dan wel even bij op welke locatie u uw bestelling komt ophalen! Bestellingen kunnen tot zondag 27 december 2020 worden geplaatst.

📍 Waar​​:  Sportpark Heggeakkers of op het Schuttersplein in Groessen

📆 Wanneer​:  Woensdag 30 december 2020

⏰ Tijd​​:  tussen 09.30 en 13.00 uur

Op de locatie is een pinautomaat aanwezig. U mag ook contant betalen, maar zorg dan voor gepast geld. Wij zullen ervoor zorgen dat alle Corona-maatregelen worden nageleefd.

Mocht u het niet prettig vinden om de 30ste naar het sportpark of schuttersplein te komen, laat dit ons dan weten. Dan zoeken wij naar een passende oplossing.

➡️ 5 gratis oliebollen voor onze actieve HCL-leden!

Afgelopen jaar is het voor ons allemaal een lastig jaar geweest. Een jaar met beperkingen in onze bewegingsvrijheid. We hebben weinig getraind en bijna geen wedstrijden gespeeld. Om het oude jaar achter ons te laten en het nieuwe met een positieve vibe te beginnen heeft het HCL-bestuur besloten alle actieve (betalende) HCL-leden 5 oliebollen te schenken! Wilt u hier gebruik van maken? Dan kunnen jullie dit ons per e-mail laten weten via evenementen@hcliemers.nl

Jullie kunnen deze gratis oliebollen dan (alleen of samen met de rest van de bestelling) ophalen op woensdag de 30ste in Groessen. Tot dan en geniet ervan!

 

 

OLIEBOLLENACTIE IN LOO

HCL (samenwerking handbal Loo en Groessen) organiseert ook dit jaar weer een oliebollenactie.

Vanwege de huidige beperkingen is de invulling alleen een beetje anders dit jaar. Omdat we goed voor elkaar en onszelf moeten zorgen, komen wij dit jaar niet bij u aan huis om de bestellingen voor de oliebollen en/of appelbeignets op te halen. Ook bezorgen wij de oliebollen dit jaar niet bij u thuis.

Wederom worden de Loose-oliebollen en appelbeignets gebakken door Bakkerij Koenen uit Westervoort. De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan HCL.

Hoe kunt u een bestelling plaatsen?

– U kunt uw bestelling plaatsen door de bestelling te mailen naar oliebollenhcl@gmail.com of;

– U kunt onderstaande bestelstrook in de brievenbus doen bij Jacqueline van Dijk-Peters, Husselarijstraat 25a in Loo.

Bestellingen kunnen tot maandag 28 december 2020 worden geplaatst.

Waar en wanneer kunt u de bestelling ophalen?

Op oudejaarsdag donderdag 31 december 2020 kunt u tussen 09.30 en 13.00 uur uw bestelling zelf

ophalen én betalen op sportpark Immerloo. Er is een pinautomaat aanwezig. U mag ook contant

betalen, maar zorg dan voor gepast geld. Wij zullen ervoor zorgen dat op het sportpark alle Corona-

maatregelen worden nageleefd.

 

Mocht u het niet prettig vinden om de 31e naar het sportpark te komen, laat dit ons dan weten. Dan zoeken wij naar een passende oplossing.

 

➡️ 5 gratis oliebollen voor onze actieve HCL-leden!

Afgelopen jaar is het voor ons allemaal een lastig jaar geweest. Een jaar met beperkingen in onze

bewegingsvrijheid. We hebben weinig getraind en bijna geen wedstrijden gespeeld. Om het oude jaar achter ons te laten en het nieuwe met een positieve vibe te beginnen heeft het HCL-bestuur besloten alle actieve (betalende) HCL-leden 5 oliebollen te schenken!

Wilt u hier gebruik van maken? Dan kunnen jullie dit ons per e-mail laten weten via oliebollenhcl@gmail.com of vul het in op het bestelformulier.

Jullie kunnen deze gratis oliebollen dan (alleen of samen met de rest van de bestelling) ophalen op donderdag de 31e. Geniet ervan!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *