Geslaagde olielbollenacties in Groessen en Loo

Op woensdag 30 december 2020 hebben de leden van Handbal Combinatie de Liemers (HCL) in Groessen de oliebollenactie georganiseerd. Een spannende dag omdat het anders is dan anders en ook de jaarlijkse traditionele oliebollenactie is op een andere manier georganiseerd.

Niet huis aan huis bij alle inwoners in Loo en Groessen langs, maar er werden twee drive-thru’s gebouwd op het Schuttersplein en bij sportpark de Heggeakkers waar mensen doorheen konden rijden om hun oliebollen en appelbeignets gebakken door Le Petit Pain uit Doetinchem, een van de hoofdsponsors van Handbal Combinatie de Liemers (HCL), op te halen.

 

 

Op Oudejaarsdag werd de oliebollenactie door de HCL-leden in Loo georganiseerd. De inwoners van Loo konden de oliebollen en appelbeignets gebakken door bakkerij Koenen vooraf bestellen. Ook hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt en de 31e konden de lekkernijen worden afgehaald in een oliebollenkraam op sportpark Immerloo.

Het waren drukke en gezellige dagen, en we hebben ontzettend veel leuke reacties ontvangen van de bezoekers. Spannend is het natuurlijk wel om iets nieuws te proberen maar als na die tijd blijkt dat het een succes was dan geeft dat zeker weer energie om er volgend jaar weer wat moois van te maken.

Hopelijk hebben we dan ook iets meer tijd om alles te organiseren, zodat we het nog mooier en professioneler op kunnen zetten. Een speciaal woord van dank voor alle vrijwilligers die deze dagen hebben geholpen, en de inwoners uit de dorpen die spontaan hun hulp hebben aangeboden.

Volgend keer (eind 2021) komt er zeker een vervolg, hoe dat er precies uit komt te zien, dat is nog een verrassing.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *