Ook HCL wil leden meer betrekken bij vereniging

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op de website van Sportclub Groessen en vervolgens ook op de website van HCL.

Sportclub Groessen is ook in deze coronatijd volop in beweging. Op dit moment wordt onderzocht hoe de toekomst van onze vereniging er uit moet komen te zien. Daarnaast willen we onze leden nog meer betrekken bij de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging en het gevoerde beleid.

Met dank aan de verenigingsondersteuning van Rabobank Arnhem en Omstreken worden we op dit moment professioneel geholpen in de zoektocht die moet leiden tot een vernieuwde visie en missie voor Sportclub Groessen. Hoe doen we het en wat kan er verbeterd worden? Inmiddels hebben we een gezamenlijke online bijeenkomst gehad met vertegenwoordigers van zowel de voetbal- als handbalafdeling. Het heeft geleid tot een kernteam met een mooie afspiegeling van enthousiaste leden uit onze vereniging.

Alles met als doel om onze leden meer te betrekken bij de club. We willen graag nog meer de verbinding zoeken met onze leden. Om te weten wat er leeft, gaan we eerst in gesprek met elkaar. Wat vinden jullie belangrijk? Hoe kijken jullie tegen onze vereniging aan? Vinden jullie dat er goed geluisterd wordt naar de leden? Wat kan er beter? Allemaal vragen die in de eerste fase voorbij komen.

We gaan op twee sporen verder: handbal en voetbal. Juist ook omdat de handbalafdeling (HCL) het nieuwe seizoen graag als zelfstandige vereniging verder wil. Bij HCL spelen weer andere zaken dan bij de voetbal.
Komende week is er, voor handbal en voetbal apart, een volgende online bijeenkomst gepland, waarin we met een nog grotere groep mensen uit onze vereniging samen brainstormen. Online natuurlijk! Dat doen we niet alleen in een grote groep, maar ook in kleine groepjes. We hebben als doel gesteld om in maart de informatie die is opgehaald in kaart te hebben. Het moet leiden tot een nieuwe missie en visie voor Sportclub Groessen en handbalvereniging Handbal Combinatie de Liemers (HCL).

Wat daarna rest is dat we alle mooie papieren ideeën en plannen proberen te vertalen naar de praktijk. Samen maken we er iets moois van!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *