Vruchtbare 1e brainstormbijeenkomst HCL (Rabobank verenigingsondersteuning)

Een lange maar waardevolle avond! Dat is de conclusie na de eerste brainstormbijeenkomst die we op woensdag 24 februari jl. hebben gehouden over de toekomst van HCL onder leiding van Fons van de Logt namens Rabobank Arnhem e.o.

Met 27 mensen uit alle geledingen van onze vereniging hebben we afgelopen week via Teams online gebrainstormd. Deze ‘spiegelbijeenkomst’ was gericht op wat wij belangrijk vinden voor de toekomst van onze handbalvereniging HCL.

Tijdens deze avond werden er regelmatig kleine groepjes geformeerd, die steeds een andere vraag moesten beantwoorden. Het voordeel van kleine groepjes is dat iedereen een kans krijgt zijn of haar ideeën te ventileren. Met als motto ‘alles is goed, er is geen fout antwoord en denk out of the box’ werd er fanatiek gespard met elkaar!

Over welke vragen de groepjes zich mochten buigen?

1) Als we in het DNA van onze vereniging kruipen, waar zit dan onze kracht, wat bindt ons en waar zijn we trots op?

2) Welke dingen binnen de vereniging gaan snel, vlot, gemakkelijk en soepel? Welke dingen verlopen trager, moeizamer? Hoe kunnen we dit veranderen?

3) Welke vereniging willen we zijn? Waar geloven wij in en wat zijn onze normen?

4) Onze stip aan de horizon. Hoe ziet de toekomst eruit? Waar willen we straks staan en wat willen we bereiken?

Deze input wordt nu verzameld en komende week woensdag bespreken we het resultaat met het kernteam, dat bestaat uit Romy Tilleman, Jilte van Onna, Bart Maatman, Gerben van de Looi, Britt Gieling, Iris Wilting en Ghislaine Jansen. Vanuit het bestuur begeleiden Jacqueline van Dijk, Wenja Schoppers en Erika Robbe het kernteam.

We zetten samen mooie stappen! Blijf onze website volgen zodat je op de hoogte blijft van dit traject.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *