bootcamptrainingen jeugdleden HCL

De gemeente Duiven organiseert 3 weken lang bootcamptrainingen voor de jeugdleden van HCL.

In totaal hebben 64 jeugdleden van HCL dit de afgelopen twee dagen (3 en 4 maart jl.) op het sportpark van s.v. Loo al enthousiast gevolgd! De workshop is tegelijkertijd een examenopdracht voor Sport en Bewegen niveau 4 van ‘t Graafschap College.

Wanneer de drie weken om zijn, kan het jeugdkader van HCL zelf aan de slag om onder begeleiding en met een compleet bootcamp-instructie-pakket. Superleuk dat de gemeente op deze manier de jeugd kennis laat maken met actieve manier van bewegen. Mooie aanvulling ook op de handbaltrainingen van HCL die vanaf vorige week weer buiten gegeven worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *