Maud Aaldering uit Groessen in EK-selectie beachhandbal

(Maud Aaldering in actie op Heggeakkers)

Ons oud-handballid Maud Aaldering uit Groessen is nu wekelijks op het beachveld van Sportclub Groessen aan het trainen. Ze zit namelijk bij de selectie voor het EK beachhandbal onder de 17/18. Én ook nog bij de voorlopige selectie oranjedames U17/U18.

Wat ontzettend stoer! Natuurlijk zijn wij heel erg trots op haar en wat mooi dat ze in haar eigen woonplaats Groessen nu kan trainen. Maud wil binnenkort ook de teams van HCL wel wat tips en trucs leren op het beachveld .

Boffen wij even! Gefeliciteerd met je mooie prestaties en wij wensen Maud heel veel succes 🍀

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *