HCL veldhandbaltoernooi 2019

Op zondag 26 mei 2019 organiseren wij het 1e gezamenlijke HCL handbaltoernooi. HCL is sinds het seizoen 2018-2019 een vergaand samenwerkingsverband tussen Sportclub Groessen en s.v. Loo. Dit toernooi is de opvolger van het jaarlijkse handbaltoernooi van Sportclub Groessen dat na 41 edities “in naam” gaat veranderen.

Dit 1e HCL-handbaltoernooi vindt ook plaats op het sportpark “Heggeakkers” te Groessen dat over 3 grasvoetbalvelden en over 1 beachhandbalveld beschikt. Groessen is gelegen in de gemeente Duiven en ligt tussen Zevenaar en Arnhem.

Op zondag 26 mei speelt de F-jeugd in de middag (vanaf 13.00 uur). De overige teams spelen de gehele dag (tussen 10.00-16.00 uur). Dit jaar hebben wij naast het veldtoernooi ook de mogelijkheid om een beachtoernooi te spelen op het nieuw aangelegde beachveld.

Op het inschrijfformulier kunt u aankruisen of u aan het beach- of veldtoernooi wilt deelnemen.

De accommodatie mogelijkheid voor het beachtoernooi is beperkt. De volgorde van aanmelden zal bepalend zijn voor deelname aan het toernooi.

Het inschrijfgeld bedraagt voor beide toernooien € 15,00 per team.

Dit inschrijfgeld dient 3 weken voor aanvang van het toernooi overgemaakt te zijn op onze IBAN-rek. NL04 RABO 0315 4933 56  t.n.v. Sportclub Groessen o.v.v. van “uw verenigingsnaam en handbaltoernooi 2019”.

Wij verzoeken u vriendelijk om een of meerdere scheidsrechters ter beschikking te stellen. Voor elke beschikbare scheidsrechter (minimaal 4 wedstrijden) mag € 5,00 in mindering worden gebracht op het te betalen inschrijfgeld. Als u deelneemt aan het beachtoernooi bent u verplicht om, gelijktijdig met de aanmelding, een scheidsrechter te leveren.

Uw inschrijving dient uiterlijk zaterdag 20 april 2019 per e-mail binnen te zijn bij ons toernooisecretariaat Chantal Voetstra-Heijnen. Zij is bereikbaar op 06–538 430 45.

Ons e-mailadres is Handbaltoernooi@HCLiemers.nl

Op onze website www.hcliemers.nl staat ca. 1 week voor aanvang van ons toernooi het volledige wedstrijdprogramma.

Met vriendelijke groet,

Handbaltoernooicommissie Handbal Combinatie de Liemers (HCL)

Chantal Voetstra-Heijnen

Mendy Reijmer

Rosan Bloemberg

Jos Lukkezen